Избери страница

Свободни места за бустерна доза ваксина

На 06.12.2021 имаме свободни места за поставяне на бустерна доза ваксина Пфайзер.

На 08.12.2021 имаме свободни места за поставяне на бустерна доза ваксина Модерна.

При интерес можете да се обадите на тел. 0877732253 – д-р Димитрова или на телефоните на МЦ Торакс 2 – 029807886 или 0885430889, ул проф.Фритьоф Нансен 21, до НДК