Неврологичен кабинет


Тази услуга е достъпна в:
Торакс 1, София

След първоначалната анамнеза, която Ви е снета на регистратура от лекар и е преценено, че се нуждаете от помощта на невролог, в неврологичен кабинет отново ще Ви бъде снета анамнеза – този път по-подробно и на по-високо ниво.

Тук успоредно с неврологичния преглед ще Ви бъдат извършени редица лабораторни, апаратни изследвания и консултации, което ще помогне за осъществяването на крайната цел: поставяне на точна диагноза на болестния процес и избор на най-подходящото за Вас лечение. Модерната неврология се отличава с навлизането на все по-информативни и неинвазивни диагностични методики – ултразвукова диагностика, електроенцефалография, електромиография, компютърна томография, ядрено-магнитен резонанс.

Най-често срещаните неврологични заболявания са мигрена, неврози, радикулуневрити, мозъчно-съдови заболявания, епилепсия, различни травми на периферната и централна нервна система, неврит на лицевия нерв, възпалителни заболявания. За изясняване естеството на болестния процес е необходимо осъществяването на редица лабораторни изследвания – пълна кръвна картина, урина, кръвна захар, изследване на очните дъна.

При редица заболявания това не е достатъчно и е необходимо разширяване периметъра на изследвания: електромиографията и рентгенографията са необходими при заболявания на периферната нервна система; електроенцефалограмата и компютърната томография – при заболявания на централната нервна система; доплерът и компютърната томография – при мозъчно-съдови заболявания.

Всички необходими изследвания и консултации ще бъдат извършени максимално бързо, като по този начин ще спестите време, използувайки целия арсенал от възможности на модерната неврология и квалифицираното лечение.Лекари неврологичен кабинет:

Д-р Гешева
Д-р ТошевЦени на най-често извършваните дейности и изследвания в кабинета:
(цените отбелязани с * важат за делнични дни от 8:00 до 20:00 часа)1. Визита30.00 лв. *
2. Съдов доплер40.00 лв.
3. Липиден профил32.00 лв.
4. Електростимулация на ПНС10.00 лв.
5. Рентгенография25.00 лв.